EFT-s témák is doktori (PhD) képzésben!

Doktori (PhD) képzés iránt érdeklődő, pszichológus végzettségű kollégák figyelmébe! 

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében az alábbi területeken folyó, gyakorlat orientált kutatásokba való bekapcsolódásra lenne lehetőség, sikeres felvételit követően, állami ösztöndíjas doktorandusz hallgatóként:  

1. Érzelem Fókuszú Párterápiás (EFT) szemléletű terápiás intervenciók, programok és képzések hatásvizsgálata.

2. A hazai Bátor Tábor (és hasonló elveken működő nemzetközi táborok) programjainak hatásvizsgálata krónikusan beteg gyermekekre és családjaikra, továbbá a tábori önkéntesekre.

3. Felnőtt kötődés vizsgálata különböző célcsoportokban

Az elnyerhető ösztöndíj összege 4 éven át havi 140-180 ezer forint, melyhez éves szinten jelentős összegű kutatási költségkeret is tartozik, mely a kutatás közvetlen költségeire, konferencia részvételre stb. fordítható. Részállású munkaviszony fenntartása, más tevékenység folytatása lehetséges az ösztöndíj mellett. 

A képzés menetéről és az SE Mentális Egészségtudományok Doktori Iskoláról, annak 3-as alprogramjáról (egyének és közösségek erőforrásainak szociológiai és mentálhigiénés megközelítése program), az alábbi honlapon található bővebb információ: http://semmelweis.hu/phd/doktori-iskolak/mentalis-egeszsegtudomanyok/ 

 

Pár soros motivációs levéllel és telefonszám megadásával az érdeklődéseket, 2019. július 3. határidővel, az alábbi E-mail címre várom: torok.szabolcs@public.semmelweis-univ.hu 

Az érdeklődés nem jelent elköteleződést, a további részletekről, kérdésekről személyes beszélgetés keretében vagy telefonon tudunk egyeztetni. 

 

Szakmai körökben, ismerősök számára a felhívás továbbküldhető!

 

Üdvözlettel: 

Dr. Török Szabolcs témavezető 

Tel: 20/6632387

 

Vélemény, hozzászólás?

tíz + kettő =