Aktuális hírlevelünk: új pályázati határidők!

Aktuális hírlevelünk itt olvasható.

A tartalomból röviden:
Újra 4 napos EFT alapképzés Budapesten! – 2019. október 9-12. (szerda – szombat)
A Magyar Családterápiás Egyesülettel közös szervezésben és MCSE aktivitási pontigényelhető: 20 pont. A pontokra a helyszínen lehet jelentkezni az erre kijelölt asztalnál.
Ösztöndíj pályázat a 2019 októberi EFT alapképzésen (Externship) való részvételre – (meghosszabbított jelentkezési határidő: augusztus 20!) 
Egynapos workshop: „Hogyan dolgozzunk a szexualitást érintő problémákkal és függőségekkel az EFT módszerével?” – 2019. október 17. (csütörtök) – A Magyar Családterápiás Egyesülettel közös szervezésben és MCSE aktivitási pontigényelhető: 8 pont. A pontokra a helyszínen lehet jelentkezni az erre kijelölt asztalnál.
EFT Haladó kurzus (Core Skills) – a korábban már alapképzést (Externship) végzetteknek – 2019. október 15-16. & 18-19. (az első négy nap)
Ösztöndíj pályázat a haladó képzésen (Core Skills) való részvételre – (meghosszabbított jelentkezési határidő: augusztus 20!) 
Hold Me Tight / Ölelj át! csoportvezetői képzés – a korábban már alapképzést (Externship) végzetteknek – 2019. november 28. (csütörtök)
 
Mindenkit szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

7 + négy =